Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 01/10/2012


Συνάδελφοι:
Στις 29 Σεπτεμβρίου 2012,συγκεντρωθήκαμε οι μεταταγμένοι σιδηροδρομικοί στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας και μιλήσαμε για θέματά που μας αφορούν. Μαζί μας ήταν και η δικηγόρος - εργατολόγος Κα Άννα Κοντοθανάση.Από το καλοκαίρι του 2011 αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, οι οποίες είχαν να κάνουν με την οργάνωση και τον συντονισμό των ενεργειών.
Ένα σημαντικό θέμα στη συζήτησή μας ήταν η δημιουργία συλλόγου ο οποίος θα συμπεριλαμβάνει ως μέλη, όσους μεταταγμένους σιδηροδρομικούς πανελλαδικά το θελήσουν. Ο σύλλογος θα ασχοληθεί με προβλήματα που έχουν προκύψει από τις μετατάξεις, καθώς και διάφορα άλλα ζητήματα που θα προκύψουν στο μέλλον, πάντα βέβαια με την συνδρομή της δικηγόρου. Η δημιουργία του συλλόγου θα βοηθήσει στον συντονισμό των προσπαθειών μας, αλλά και την σύνδεσή μας με τους συναδέλφους των περιφερειών. Επίσης θα χρησιμεύσει στην ομαδοποίηση των αγωγών και στην αποτελεσματικότητα των ενεργειών μας.
Στη συνάντηση που κάναμε αποφασίστηκε και δόθηκε εντολή στην δικηγόρο για σύνταξη καταστατικού. Παράλληλα δε με την διαδικασία δημιουργίας του συλλόγου συνεχίζεται και η προσπάθεια σχηματισμού αγωγής με τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει. Διευκρινίζουμε ότι ίσως χρειαστούν και συμπληρωματικά στοιχεία να μας αποστείλετε γιατί κάποια ήταν δυσνόητα ή ελλιπή. Για την δημιουργία του συλλόγου ορίστηκε προσωρινό προεδρείο, το οποίο θα έχει θητεία μέχρι να διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου.
Το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από:
Μιχάλης Περρής         Πρόεδρος                                (6973174176)
Γιώργος Ηλιόπουλος  Γεν Γραμματέας                      (6977788644)
Αχιλλέας Κοντός        Ταμίας                                     (6973328590)
Γιώργος Γιαννίκας      Αντιπρόεδρος                          (6946858985)
Νικήτας Σγούρος        Αναπλ Γεν Γραμματέας          (6972597661)
Νίκος Πρέκας             Αναπλ Ταμίας                         (6975707141)
Ως πρώτο βήμα θα δημιουργηθεί μια ιστοσελίδα, η οποία θα σας κοινοποιηθεί και θα χρησιμεύσει στην επικοινωνία μας καθώς και στην ενημέρωσή σας.

Το προσωρινό Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γραμματέας


            Μιχάλης Περρής                                           Γιώργος Ηλιόπουλος