Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΕΠΙΔΟΜΑ ΄΄ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ & ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟ΄΄ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ

   ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ Κο ΡΩΜΑΝΙΑ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ,ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΥΘΗΚΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ,(4) ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΣΙΔΗΡ/ΚΟΥΣ .
   Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ & ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΚΟΠΗΚΕ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ.
   Ο Κος ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ,ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙ ΓΡΑΠΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ,ΠΕΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ. 

2 σχόλια:

  1. Καλή η προσπάθεια συνάδελφοι οι εν ενεργεία μηχανοδηγοί και τεχνίτες σιγά-σιγά δικαιώνονται εμείς οι συνταξιούχοι που χάσαμε τόσα σε σύγκριση με τους συναδέλφους που Συνταξιοδοτήθηκαμε μαζί τον ίδιο χρόνο με αυτους του ΟΣΕ πόσα χάσαμε από τη σύνταξη μας πότε θα υπάρξει δικαίωση και για εμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαζί με το επίδομα που έπαιρναν ορισμένοι κλάδοι το επικίνσαδυνο και το ανθυγιεινό Ορισμένοι συνάδελφοι έπαιρναν και το επίδομα θέσης με αυτό τι γίνεται δεν πρέπει να το βάλουμε μαζί με το επικίνδυνο και το ανθυγιεινό

    ΑπάντησηΔιαγραφή